VIDEO | Lang scoort fraai bij rentree: ''Hij blijft een fenomeen''

0
VIDEO | Lang scoort fraai bij rentree: ''Hij blijft een fenomeen''

Noa Lang heeft zondag weer zijn waarde bewezen voor Club Brugge. De oud-speler van Ajax scoorde als invaller op fraaie wijze voor de koploper van België tegen Anderlecht.

Lang begon op de bank bij Club Brugge, omdat hij terugkeerde van een blessure die hij opliep bij Jong Oranje. In de uitwedstrijd tegen Anderlecht kwam Lang na rust in het veld. Na 53 minuten tekende hij op prachtige wijze voor de 0-1.

"Lang kapte Albert Sambi Lokonga uit, draaide om Elias Cobbaut heen en schoof de bal beheerst in de hoek", schrijft Voetbal International. "Voor de Nederlander betekende het zijn veertiende doelpunt (dertien in de competitie) in Belgische dienst." De oud-speler van Ajax gaf in de competitie ook nog eens zes assists.

De Belgische analisten waren vol lof over Lang. "Hij blijft een fenomeen", stelde Peter Vandenbempt bij Eleven Sports. "Dit is waarom Philippe Clement hem er meteen weer heeft ingebracht. Tussen al die spelers legt hij de bal toch nog in de verre hoek."

Gert Verheyen was eveneens onder de indruk. "Helemaal in zijn eentje afgedwongen, geen hulp nodig", zei de oud-aanvaller. "Hier hoort wat geluk bij, maar je moet natuurlijk ook het lef en de kwaliteit hebben." De goal van Lang was niet genoeg voor de zege. Dankzij Lukas Nmecha en Albert Sambi Lokonga won Anderlecht toch met 2-1 van Club Brugge, dat fier aan kop blijft in België.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›