Anita over terugkeer: ''Het blijft toch mijn club en mijn stadion''

0
Anita over terugkeer: ''Het blijft toch mijn club en mijn stadion''

Vurnon Anita speelde bij Ajax in de C2 samen met spelers als Robert Mühren, Calvin Mac-Intosch, Frank Olijve, Alexander Büttner en Ben Rienstra. Als enige speler haalde Anita uiteindelijk het eerste elftal van Ajax.

"Ik moest de eerste zes maanden ontzettend wennen, het was echt omschakelen. Ik kon het maar moeilijk bijbenen, dat werd zelfs genoemd in het eerste evaluatiegesprek", vertelt Anita op de website van Ajax. "Na die zes maanden heb ik een knop omgezet. Er moest nog een tandje bij."

Anita viel op een gegeven moment tussen verschillende elftallen in. "Als je jong bent, word je nooit moe en kun je een paar wedstrijden per weekend spelen", vertelt hij. "Op een gegeven moment speelde ik in drie verschillende teams tegelijkertijd."

"Bij Ajax lopen veel jonge jongens en dat is ook de ambitie van de club, kijk maar naar talenten als Ryan Gravenberch en Devyne Rensch", vervolgt hij. "Het was heel speciaal om met RKC Waalwijk weer terug te keren in de Johan Cruijff ArenA, bij de club waar ik ben opgegroeid. Het blijft toch mijn club en mijn stadion."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›