NEC enthousiast over Schöne: ''De nieuwe toekomst ligt bij hem''

0
NEC enthousiast over Schöne: ''De nieuwe toekomst ligt bij hem''

Lasse Schöne tekende afgelopen week een tweejarig contract bij promovendus NEC. De Deen speelde afgelopen half jaar bij SC Heerenveen, maar gaat nu zijn geluk in Nijmegen beproeven. Technisch directeur van NEC, Ted van Leeuwen, ziet de ervaren speler als een van de bouwstenen bij de Nijmegenaren. 

''Toen de mogelijkheid zich voordeed om Lasse terug te halen naar NEC hebben we niet lang na hoeven te denken. Lasse is een intelligente voetballer die op alle posities op het middenveld kan spelen. Hij heeft wedstrijden gespeeld op het hoogste niveau en is een identificatiefiguur. Daarnaast heeft hij een historie bij de club, wat een mooie bijkomstigheid is. Lasse is de hoeksteen van het project. De nieuwe toekomst van NEC begint bij hem'', aldus de enthousiaste Van Leeuwen op de site van NEC. 

Met Schöne hoopt de Nijmeegse club een solide Eredivisieclub te worden. Door zijn komst ontstaat er echter wel een luxeprobleem op het middenveld, want ook andere smaakmakers zoals Edgar Barreto, Jordi Bruijn en Javier Vet spelen volgend seizoen bij NEC. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›