Van Dongen hoopt op Ajacieden in Oranje-basis: ''Dat ben ik ook''

0
Van Dongen hoopt op Ajacieden in Oranje-basis: ''Dat ben ik ook''

Merel van Dongen speelt bij Atletico Madrid, maar in het verleden het shirt van Ajax. Ze hoopt dan ook dat veel spelers uit Amsterdam een basisplaats krijgen bij Oranje.

''Ik zou Stekelenburg op doel zetten. Hij is natuurlijk Ajacied en dat ben ik ook. Ik kies ook voor Timber op rechtsback. Op het middenveld ga ik sowieso voor Frenkie en Wijnaldum en dan kies ik voor Klaasen, ook een Ajacied. Voorin wil ik eigenlijk met Memphis, Gakpo en Weghorst spelen, maar dat is lastig. Memphis en Gakpo staan allebei vaak op links. Daarom ga ik voor Berghuis op rechts en Memphis in de spits'', vertelt zei in het Algemeen Dagblad.

De verdedigster, die met de Oranje Leeuwinnen actief is op de Olympische Spelen, gaat de wedstrijd met de andere speelsters kijken. ''Je voelt je echt een eenheid als je naar Oranje kijkt en we gaan ze natuurlijk zwaar supporten. Het zou geweldig zijn als ze de eerste wedstrijd winnen, want dan groei je in het toernooi. Er hangt hier ergens een grote beamer waarop we kunnen kijken. We kunnen er alleen geen drankje bij drinken.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›