Van Rhijn terug bij Ajax: ''Dit is heel lang mijn thuis geweest''

0
Van Rhijn terug bij Ajax: ''Dit is heel lang mijn thuis geweest''

Ricardo van Rhijn houdt zijn conditie op pijl bij Ajax. De oud-speler van de club is nog in afwachting van een nieuwe club nadat hij transfervrij is vertrokken bij FC Emmen.

"Dit is een heel lange tijd mijn thuis geweest en zo voelt het nu nog steeds een beetje. Ik kon de route bijna met mijn ogen dicht rijden", aldus Van Rhijn op de website van Ajax. "Het is heel fijn dat ik hier voorlopig mijn conditie op peil kan houden. De faciliteiten zijn hier natuurlijk fantastisch. Ik was zeer welkom om het hier te gaan doen."

Van Rhijn gaat opnieuw samenwerken met John Heitinga. "Helaas heeft hij het door blessures af moeten breken, maar ik kende hem van die periode en we hebben ook nog een aantal wedstrijden samengespeeld in het Nederlands elftal. Het maakte het voor mij toegankelijker om hem te benaderen."

En waar ligt de toekomst van Van Rhijn? "Ik zou het heel leuk vinden om in het buitenland aan de slag te gaan. Ik ben fit en hoop zeker nog wat jaren mee te gaan. Ik sluit Nederland niet uit, maar een voorkeur voor het buitenland is er zeker.|

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›