Dani kijkt uit naar Sporting - Ajax: ''Mijn twee voetballiefdes''

0
Dani kijkt uit naar Sporting - Ajax: ''Mijn twee voetballiefdes''

Daniel da Cruz Carvalho, bij Ajax Dani genoemd, kijkt uit naar de wedstrijd tussen Ajax en Sporting Lissabon van komende woensdag. De oud-voetballer kende bij beide clubs een mooie periode in zijn loopbaan.

"Ik kan genieten van Antony, en Ryan Gravenberch vind ik geweldig. Ik vind het ook mooi om Daley Blind weer te zien. Ik ken hem al sinds hij een jaar of zes was. Toen liep hij al rond bij Ajax, aan de hand van zijn vader. Daley is een speciale speler geworden die altijd het overzicht behoudt en een heel fijn linkerbeen heeft", begint Dani bij Voetbal International.

"Ik zat na de loting met mijn vrouw en dochters te lunchen en zij hadden het erover dat ik op 2 november 45 word", vervolgt hij. "Ze vroegen wat voor feest ik voor ogen had. Toen waren de data van de wedstrijden nog niet bekend. Ik zei: Het kan zomaar zijn dat Sporting en Ajax op mijn verjaardag tegen elkaar spelen. Daar moet ik bij zijn."

"Mijn jongste dochter snapte dat niet. Ik legde uit dat Sporting en Ajax mijn twee voetballiefdes zijn. Van mijn achtste tot mijn achttiende zat ik bij Sporting en mijn tijd bij Ajax was heel speciaal", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›