Botman duidelijk over interesse: ''Daar kan ik niet over liegen''

0
Botman duidelijk over interesse: ''Daar kan ik niet over liegen''

Sven Botman ontwikkelt zich goed sinds zijn overstap van Ajax naar Lille. De 21-jarige verdediger stond afgelopen zomer al in de belangstelling van clubs uit Engeland en Spanje. 

Liverpool, Wolverhampton Wanderers en Sevilla toonden hun interesse in Botman. "Daar kan ik niet over liegen, nee", zegt hij zelf in gesprek met NOS. Lille wilde hem echter toch nog graag minimaal een jaar houden. "Maar ik vond dat uiteindelijk ook geen slecht idee, hoor", aldus de verdediger. 

"Ik heb een basisplaats en speel in de Champions League (tegen Wolfsburg, RB Salzburg en Sevilla, red.) dus het is zeker niet verkeerd om te blijven", vervolgt Botman. "In het voetbal gaan dingen soms snel, maar ik geloof erin dat uiteindelijk alles op zijn plekje valt", besluit hij. 

Dinsdagavond neemt Botman het met Jong Oranje op tegen Jong Wales. Het is de derde wedstrijd in de EK-kwalificatie. Eerder won de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi nog met 3-0 van Jong Moldavië en speelde het gelijk tegen Jong Zwitserland (2-2).

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›