Solskjaer over Van de Beek: ''Hebben nooit een bod ontvangen''

0
Solskjaer over Van de Beek: ''Hebben nooit een bod ontvangen''

Ole Gunnar Solskjaer heeft andermaal gereageerd op de situatie van Donny van de Beek bij Manchester United. Ook woensdag tegen Atalanta bleef de middenvelder negentig minuten op de bank.

"We hebben nooit een bod ontvangen van Everton, maar er is altijd gespeculeer", begint Solskjaer bij RTL7. "Voor mij is hij een Manchester United-speler. Hij blijft iedere dag gewoon keihard werken."

Twee weken geleden ging een beeld viraal van Van de Beek waarin hij zijn kauwgom naar beneden smeet. "We hebben allemaal geleerd dat je je kauwgom nooit moet doorslikken", lacht de trainer. "Iedereen doet aan de warm-up. je moet er klaar voor zijn om ingebracht te worden. Donny heeft de kwaliteit, wanneer hij speelt, dat hij deuren weet te openen. Hij is zo slim, maar Bruno (Fernandes, red.) vind ik ook wel oké."

"Het is lastig voor hem op dit moment, ik begrijp hem. Hij is gefrustreerd, teleurgesteld, maar hij blijft iedere dag weer werken met een grote lach op zijn gezicht", zegt de Noor. "Ik weet dat hij niet blij is, maar hij werkt hard en is een top-prof. Hij weet dat het zo soms gaat in het voetbal dat je niet speelt, maar hij gaat niet bij de pakken neerzitten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›