Dest: ''Ajax-Feyenoord is groot, maar dit is een ander kaliber''

0
Dest: ''Ajax-Feyenoord is groot, maar dit is een ander kaliber''

Sergiño Dest speelt dit weekend El Clásico. De verdediger van FC Barcelona kijkt uit naar het duel, dat vorig seizoen twee keer gespeeld werd in een leeg stadion.

"Een vol Camp Nou of Bernabeu, daar kijk ik echt naar uit. Nog even geduld, maar dat er weer publiek zit, is al heel fijn. Ik verheug me heel erg op de wedstrijd, want ik houd van grote wedstrijden waar veel druk op zit! Het is denk ik de mooiste clubwedstrijd ter wereld als het gaat om clubs uit één land. En als je daarin mag spelen, is dat prachtig", vertelt Dest in De Telegraaf.

"Ajax-Feyenoord is natuurlijk ook een heel mooie en grote wedstrijd. Maar als je kijkt hoe groot de belangstelling van fans over de hele wereld voor Barça-Real is, dan is die wedstrijd toch wel van een iets ander kaliber, denk ik", vervolgt de verdediger, die wel kansen ziet tegen de Madrileense club. "Ik denk dat de ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn. Wij hebben een goed team en de geblesseerden, zoals Ansu Fati en Kun Aguero, zijn op de weg terug. Dat maakt ons alleen maar sterker en geeft ons meer mogelijkheden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›