Van de Beek 'maakt transfer': ''Dat verbaasde me wel heel erg''

0
Van de Beek 'maakt transfer': ''Dat verbaasde me wel heel erg''

Mike Verweij heeft nieuws gebracht over Manchester United-middenvelder Donny van de Beek. Volgens de journalist van De Telegraaf is de oud-Ajacied overgestapt naar zaakwaarnemer Ali Dursun.

"Hij heeft een transfer gemaakt", begint Verweij in de voetbalpodcast Kick Off van De Telegraaf. "Hij is weg bij zijn zaakwaarnemer Guido Albers. En dat verbaasde me wel heel erg, omdat ik er heel erg van overtuigd was dat hij, tot de dood van Sjaak Swart in hopelijk 2052, Sjaak trouw zou blijven. Sjaak Swart werkt samen met Guido Albers en Sjaak is ook de reden waarom Donny ooit bij Guido terecht is gekomen."

"Ik denk dat Guido Albers altijd heel goed voor hem is geweest en een schitterende transfer heeft bedongen naar Manchester United", vervolgt de journalist. "Die pakt dramatisch uit, ondanks heel veel mooie toezeggingen van Solskjaer, want 'er was geen betere speler dan Donny van de Beek'. Hij zou ongeveer alles gaan spelen en het tegendeel is helaas waar voor hem."

Verweij weet ook waar Van de Beek terecht is gekomen. "Hij is overgestapt naar de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, Ali Dursun. Ali heeft de grootste transfer ooit voor een Nederlandse speler afgedwongen, voor 86 miljoen Frenkie naar Barcelona gebracht. Dus ik denk dat Donny nu ook hoopt dat hij een hele mooie nieuwe club krijgt", aldus Verweij, die het toch verrassend vindt.

"Wat me een beetje verbaast: Guido Albers had afgelopen transferperiode Everton voor Donny van de Beek. Daar ging het bestuur mee akkoord, maar daar is Solskjaer voor gaan liggen. Dat is achteraf natuurlijk wel heel erg wrang als hij er op heel korte termijn uitvliegt bij United. Dus nu zal ook het bestuur van United zien dat het het allerbeste is om Van de Beek te verhuren. Dus dat was Guido Albers ook honderd procent gelukt. En dat gaat Ali Dursun nu ook lukken", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›