Poepon voorspelt zege Ajax: ''Dan wordt het een walk in the park''

0
Poepon voorspelt zege Ajax: ''Dan wordt het een walk in the park''

Rydell Poepon denkt dat Ajax woensdag weinig moeite gaat hebben met Besiktas. De oud-speler van Ajax, die tegenwoordig speelt bij VV IJsselmeervogels, speelde jarenlang in Turkije en kent Besiktas dus goed.

"Ik zie Ajax steeds elk jaar groeien. Je houdt als fan toch wel steeds je hart vast van 'oké, die wordt verkocht en die komt terug'. Je vraagt je dan ook af wie zich ontwikkelen. Kijk bijvoorbeeld naar Antony: hij begon heel goed en viel daarna best wel terug, maar als je ziet hoe hij zich nu herpakt en die stijgende lijn blijft houden, Berghuis die zijn plekje heeft gevonden bij Ajax…", begint Poepon bij Ajax Showtime. "De puzzelstukjes vallen écht in elkaar. Dat heeft Erik ten Hag wel goed voor elkaar."

"Hij zet de juiste poppetjes op de juiste plek", vervolgt de spits. "Als je ook ziet hoe Edson Álvarez zich heeft weten te ontwikkelen tot belangrijke factor in dit elftal, om steeds díé counter, waar Ajax kwetsbaar is, eruit te halen... In 2019 had ik niet verwacht dat hij deze rol zó zou kunnen invullen. Ten Hag zet dus de poppetjes op de juiste plek en blijft ook constant het uiterste verwachten van zijn spelers. Dat vind ik wel knap."

Poepon denkt dat Ajax woensdag een makkelijke zege gaat boeken. "Ajax speelt met zo veel man vooruit, dat ze in de counter wel kwetsbaar kunnen zijn. Maar Ajax is zo goed aan de bal, dat ze maximaal drie of vier momenten weggeven. Dan móét Besiktas er wel eentje kunnen maken om het spelbeeld te kunnen veranderen. Als Ajax zo goed is aan de bal als normaal, dan wordt het een walk in the park."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›