Sneijder vol lof: ''Nog nooit in de historie van Ajax gezien''

0
Sneijder vol lof: ''Nog nooit in de historie van Ajax gezien''

Wesley Sneijder denkt dat Ajax dit seizoen ver kan gaan komen in de Champions League. De recordinternational beseft echter wel dat de loting gunstig uit moet pakken voor de ploeg van Erik ten Hag.

“In de knockout-fase tref je straks andere tegenstanders en gaat het écht om twee wedstrijden. Ze hebben zeker de kwaliteiten om ver te komen, maar je moet natuurlijk ook een beetje geluk hebben met de loting”, begint Sneijder in gesprek met ESPN.

“Als je gelijk tegen een grote tegenstander moet, kan het ook zomaar afgelopen zijn”, gaat Sneijder verder. “Je moet heel voorzichtig zijn in die uitspraken. Natuurlijk hopen we allemaal als Nederlanders dat Ajax zo ver mogelijk komt en misschien wel wint, maar je moet wel realistisch zijn. Er zijn heel veel andere goede clubs.”

Wel heeft Sneijder dit seizoen al gezien tot welk niveau Ajax kan reiken. “Dortmund-thuis was fenomenaal. Dat heb ik denk ik nog nooit in de historie van Ajax gezien, zo'n goede wedstrijd waarin alles klopte. Daarentegen zag je wel gelijk, twee weken later, dat ze toch wat slordiger werden. Dat wordt afgestraft tegen de topploegen van dit moment.”

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›