Kluivert: ''Wie ben ik om 'nee' te zeggen tegen Real Madrid?''

( 0 reacties)
Kluivert: ''Wie ben ik om 'nee' te zeggen tegen Real Madrid?''

Justin Kluivert is aan een goed seizoen bezig bij Ajax, maar de behendige vleugelaanvaller denkt nog niet aan een vertrek bij de club uit Amsterdam. De 18-jarige Ajacied wil in de toekomst echter wel graag voor een Europese topclub spelen. 

"Ik doe wat het beste is voor mijn carrière. Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola zegt altijd: hier is een bord met eten. Jij mag kiezen wat je pakt. Zo hoort het ook, denk ik", vertelt hij in gesprek met Helden. "Een zaakwaarnemer biedt je de mogelijkheden, maar ík ben degene die de keuzes maakt. Daar bemoeit mijn vader zich ook niet mee, hij weet dat ik dat niet wil", vervolgt Kluivert.

Hij hoeft echter nog niet weg bij Ajax. "Maar als er een mooi aanbod komt, weet je het nooit. Engeland trekt me erg", legt hij uit. "Arsenal, Tottenham, Chelsea of Manchester United vind ik mooie clubs waar ik mezelf over een paar jaar wel zie spelen", aldus Kluivert, die ook Spanje wel ziet zitten. "Uiteindelijk wil ik heel graag bij Barcelona of Real Madrid terechtkomen. Barcelona zit in mijn hart, maar wie ben ik om nee te zeggen tegen Real Madrid?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!