Homepage » Hoofdnieuws » De Mos: ''Die zouden wat mij betreft wel punten kunnen verspelen''

De Mos: ''Die zouden wat mij betreft wel punten kunnen verspelen''

( 0 reacties)
De Mos: ''Die zouden wat mij betreft wel punten kunnen verspelen''

Aad de Mos zou er niet gek van opkijken als Ajax aankomend weekend dure punten gaat verspelen in de strijd om de landstitel. De ploeg van trainer Erik ten Hag gaat aankomende zondag op bezoek bij PEC Zwolle, de nummer vijf van de Eredivisie. 

"Dat is een lastige wedstrijd voor Ajax", vertelt hij bij Allsportsradio. "PEC Zwolle wil ook wel een keer winnen. Hun manier van spelen zal Ajax vaak in de problemen brengen. Ze zullen veel moeten verdedigen door de manier van spelen van PEC. Daar heeft Ajax weleens moeite mee. Het is ook lastig voor ze op kunstgras. Die zouden wat mij betreft wel punten kunnen verspelen", voorspelt De Mos. 

Koploper PSV neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen SC Heerenveen. "Ze winnen de wedstrijden en komen steeds dichter bij het einde. Ik kan me niet voorstellen dat PSV dit nog laat glippen", vervolgt hij. "Ajax is ook niet in goede doen. Ze hebben moeite met FC Twente en NAC Breda. Allemaal kleine uitslagen. Ik denk niet dat PSV het nog weg gaat geven", besluit De Mos. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!