Homepage » Hoofdnieuws » ''PSV de kampioen van de armoede? Ajax en Feyenoord, dat is armoede''

''PSV de kampioen van de armoede? Ajax en Feyenoord, dat is armoede''

( 0 reacties)
''PSV de kampioen van de armoede? Ajax en Feyenoord, dat is armoede''

PSV is de meer dan terechte landskampioen dit jaar. Dat stelt Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. Volgens De Kromme hebben de Eindhovenaren optimaal geprofiteerd van het falen van Ajax en Feyenoord. 

"PSV de kampioen van de armoede? PSV dat etiket opplakken, is complete onzin. De armoede, dat was de concurrentie. Dat waren Ajax en Feyenoord", aldus Van Hanegem, die vooral vindt dat Ajax gefaald heeft. "Met spelers als Onana, De Ligt, Ziyech, Frenkie de Jong, Van de Beek, Huntelaar en Kluivert had Ajax meer in huis dan PSV. Maar Phillip Cocu, die ik altijd reëel vind na wedstrijden, heeft ze verrast. En dat heeft hij knap gedaan." 

De selectie van Ajax is beter dan die van PSV, zo meent Van Hanegem. "De vier verdedigers Arias, Isimat, Schwaab en Brenet zitten al aan hun top, die zie ik geen enorme stappen zetten. Marco van Ginkel is een strafschoppenspecialist, dat is duidelijk. Verder denk ik niet dat hij kan uitgroeien tot een bepalende speler in Oranje. Jorrit Hendrix kun je gebruiken als je als elftal achteruit moet, maar de clubs in Europa zullen niet in de rij staan voor hem."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!