Homepage » Hoofdnieuws » Update: PSV wil niet reageren op beweringen Labyad

Update: PSV wil niet reageren op beweringen Labyad

( 0 reacties)
Update: PSV wil niet reageren op beweringen Labyad

Kersverse Ajax-aanwinst Zakaria Labyad kon ook naar PSV, zo laat hij dinsdagochtend weten aan De Telegraaf. De aanvallende middenvelder koos er echter voor om niet terug te gaan naar zijn oude club in Eindhoven en te gaan voor een nieuw avontuur in Amsterdam.

De onderhandelingen met Ajax waren al in volle gang toen hij werd benaderd door PSV. "Ik heb telefonisch contact met Marcel Brands gehad en werd door Phillip Cocu geappt. Maar ik had een verleden bij PSV. Is het dan verstandig terug te gaan? Mijn familie en ik dachten uiteindelijk van niet." Labyad speelde tussen 2010 en 2012 voor PSV, waarna hij naar Sporting Portugal vertrok.

De 25-jarige Marokkaans international koos er bewust voor om bij FC Utrecht te gaan spelen, zodat hij weer kon terugkeren in de Nederlandse top. "Ik wist van mezelf dat ik het kon, maar ik begon bij FC Utrecht op nul. Ook qua salaris, want ik heb daar bijna voor niks gevoetbald. Alles met het doel om weer naar de top te gaan. Als dat dan lukt, is het een geweldig gevoel."

In Utrecht werkte Labyad samen met Ajax-coach Erik ten Hag en dat ziet hij als een groot voordeel. "De aanwezigheid van Erik heeft mijn wens naar Ajax te gaan vele malen versterkt. Maar ook zonder hem was ik graag die kant op gegaan."

Update: PSV reageert niet op de bewering van Zakaria Labyad, zo meldt het Eindhovens Dagblad zojuist. Hij vertelde dat PSV hem naar Eindhoven wilde halen, maar op die claim gaat de club dus niet in.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›