Homepage » Hoofdnieuws » ''Labyad heeft bepaalde eigenschappen die Hakim ook heeft''

''Labyad heeft bepaalde eigenschappen die Hakim ook heeft''

( 0 reacties)
''Labyad heeft bepaalde eigenschappen die Hakim ook heeft''

Marc Overmars is erg tevreden over het feit dat hij Zakaria Labyad naar Amsterdam heeft kunnen halen. De aanvallende middenvelder moet voor veel doelpunten en assists gaan zorgen om zo (deels) het naderende vertrek van Hakim Ziyech op te vangen.

"Hij is een volwassen speler met een goede leeftijd", zegt Overmars over de 25-jarige Marokkaans international tegen Ajax TV. "Zijn statistieken zijn goed. Hij scoort veel en geeft veel assists. Dat is erg welkom. Het is een speler die op een aantal posities goed uit de voeten kan. Dat is erg prettig. Als je aan een team wil bouwen, kijk je naar statistieken: hoeveel scoren ze? Hij kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. We hopen ook veel wedstrijden in Europa te spelen en daar hebben we iedere speler hard bij nodig."

Overmars krijgt de vraag of Ajax de vervanger van Ziyech in huis heeft gehaald. "Hakim is een uitzonderlijke speler die dat ook bewezen heeft. Zakaria heeft ook de kwaliteiten om het spel te kunnen verdelen. Het zijn echt niet dezelfde types, maar hij heeft wel bepaalde eigenschappen die Hakim ook heeft. Maar op dit moment is Ziyech nog niet vertrokken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›