Homepage » Hoofdnieuws » Ziyech: ''Spelen tegen mensen als Ronaldo en Iniesta is een grote motivatie''

Ziyech: ''Spelen tegen mensen als Ronaldo en Iniesta is een grote motivatie''

( 0 reacties)
Ziggo Alles-in-1 Voordeelpakket €39,95 p.m.
Ziyech: ''Spelen tegen mensen als Ronaldo en Iniesta is een grote motivatie''

Het WK voetbal in Rusland begint 14 juni. Nederland is er helaas niet bij, maar Marokko wel met sterspeler Hakim Ziyech. Ondanks een loodzware poule met Iran, Portugal en Spanje heeft de middenvelder van Ajax er goede hoop in. 

"Als we niet geloven dat we door kunnen gaan, wat is dan de reden om naar het toernooi te gaan? Als je kijkt naar het WK moet elk team dat er speelt als een dreiging worden gezien", zo vertelt de sterspeler van Marokko tegen ESPN. "Het is voor het eerst in twintig jaar dat we naar het WK gaan en ik ben trots om onderdeel te zijn van het team dat het heeft bereikt. Ik wist dat het iets groots zou zijn voor de mensen in Marokko, maar ik had niet verwacht dat het zo groots zou zijn als het was."

Marokko zit niet bepaalt in een makkelijke poule, ook Ziyech is zich daar van bewust. "Het zal lastig worden om tegen dit soort landen te spelen, maar het zal ook leuk worden. Spelen tegen mensen als Ronaldo en Iniesta is een grote motivatie." Ziyech had net als iedereen in Nederland gehoopt dat Nederland ook in Rusland zou zijn. "Maar het bevestigt wel dat ik met Marokko de juiste keuze heb gemaakt. Ik had geen bevestiging nodig, maar toch is het goed om te hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!