Homepage » Hoofdnieuws » Steun voor Ziyech: ''Hij loopt niet op het veld om zich voor te doen als een clown''

Steun voor Ziyech: ''Hij loopt niet op het veld om zich voor te doen als een clown''

( 0 reacties)
Ziggo Alles-in-1 Voordeelpakket €39,95 p.m.
Steun voor Ziyech: ''Hij loopt niet op het veld om zich voor te doen als een clown''

Aziz Kallah is een kickbokser uit Amsterdam, hij won een wereldtitel en is bevriend met Hakim Ziyech. Beide mannen hebben het niet makkelijk gehad en het karakter van de twee is te vergelijken. Vice sprak met de kickbokser over Ziyech. 

"We hebben elkaar een jaartje geleden ontmoet op een verjaardagsfeestje. We hadden meteen echt een band, spraken elkaar daarna vaker en zijn in een korte tijd echt naar elkaar toegegroeid", vertelt Kallah over de ontmoeting met de Marokkaanse sterspeler. "Onze vriendschap is supergoed. We begrijpen elkaar heel goed en voelen elkaar aan, voornamelijk doordat we allebei in de topsport zitten. We trekken elkaar echt aan met alles, zoals trainen, op ons eten letten, vroeg slapen, aan onze conditie werken. Hij laat me zijn manier van werken zien en ik laat hem de vechtsport zien. Zo proberen we elkaar op te krikken naar een volgend level."

Ziyech heeft het niet makkelijk gehad bij Ajax en kreeg vaak veel over zich heen. Vooral het imago van de middenvelder stoorde veel mensen. "Ik vind dat iedereen er echt ver naast zit. Hij is een superlieve jongen, die totaal niet naast zijn schoenen loopt of arrogant is. In heel veel interviews en analyses hoor ik mensen zeggen dat hij arrogant overkomt en geen goede houding op het veld heeft. Maar laten we eerlijk zijn: hij loopt niet op het veld om zich voor te doen als een clown. Hij komt om te voetballen. Dat is waar hij van geniet en dat doet hij dan ook. Daarvoor hoeft hij niet per se een geforceerde houding naar de buitenwereld te hebben", aldus Kallah. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!