Homepage » Hoofdnieuws » ''Ziyech kan niet meer stuk, het volk heeft hem in het hart gesloten''

''Ziyech kan niet meer stuk, het volk heeft hem in het hart gesloten''

( 0 reacties)
Ziggo Alles-in-1 Voordeelpakket €39,95 p.m.
''Ziyech kan niet meer stuk, het volk heeft hem in het hart gesloten''

Het WK in Rusland staat op het punt van beginnen en Ali Boussaboun is benieuwd naar de verrichtingen van Marokko. De voormalig profvoetballer hoopt dat Hakim Ziyech op het toernooi aan de hoge verwachtingen kan voldoen. 

"Die kan niet meer stuk", vertelt hij in gesprek met de NOS over de publiekslieveling van Marokko. "Hij is zó creatief, maar ook een harde werker. Het volk heeft Ziyech in het hart gesloten", aldus Boussaboun, die laat weten dat er nog meer spelers kunnen gaan uitblinken. 

"Let op Amine Harit", vervolgt hij enthousiast. "Hij is een groot talent bij Schalke 04 en wordt dit WK pas 21 jaar. Het pleintjesvoetbal, de mentaliteit van de straat, het zit allemaal in hem. Hij kan zo goed voetballen, niet normaal", constateert Boussaboun. 

Hij beseft echter ook dat Marokko in een lastige poule zit. "Ik ben niet zo onder de indruk van Portugal, het is niet onverslaanbaar", reageert hij. "Iran is een stugge, compact spelende ploeg. Die wedstrijd móet gewonnen worden", besluit Boussaboun. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!