Homepage » Hoofdnieuws » Ajax en De Telegraaf langer met elkaar door: ''Wij zijn erg blij''

Ajax en De Telegraaf langer met elkaar door: ''Wij zijn erg blij''

( 0 reacties)
Ziggo Alles-in-1 Voordeelpakket €39,95 p.m.
Ajax en De Telegraaf langer met elkaar door: ''Wij zijn erg blij''

Ajax en De Telegraaf gaan met elkaar door, zo laat de club uit Amsterdam weten via de officiële kanalen. De huidige overeenkomst met de 'Official Mediapartner' liep tot medio 2019, maar nu is er een akkoord bereikt over nieuwe voorwaarden tot medio 2023. 

"Wij zijn erg blij met de vervroegde verlenging van ons mediapartnership met Ajax", vertelt Marc Vangeel, CEO van de Telegraaf Media Groep. "Het toont aan dat beide partijen de samenwerking als zeer plezierig en waardevol beschouwen", legt hij uit.

"Dat de samenwerking tot 2023 verlengd is, ervaren we als een blijk van vertrouwen en we verheugen ons op het voortzetten van deze mooie samenwerking", besluit Vangeel tevreden. Ook Menno Geelen, de commercieel directeur van Ajax, toont zich tevreden. 

''Wij hechten veel waarde aan duurzame partnerships en de samenwerking met De Telegraaf is daar een mooi voorbeeld van", begint de bestuurder. "De afgelopen jaren hebben we gezamenlijk mooie activiteiten georganiseerd en met dit nieuwe contract kunnen we dit doorzetten. Wij kijken dan ook uit naar de verlengde samenwerking", besluit Geelen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!