Van der Sar trots: ''Hiermee bedienen we miljoenen Ajax-fans''

1
Van der Sar trots: ''Hiermee bedienen we miljoenen Ajax-fans''

Ajax gaat in 2019 van 5 tot 12 januari meedoen aan de Florida Cup, zo bevestigt de club uit Amsterdam via de officiële kanalen. Op 9 januari staat er een wedstrijd tegen een 'Braziliaanse topclub' op het programma. Edwin van der Sar kijkt nu al uit naar het toernooi. 

"Wij zijn blij met de deelname aan de Florida Cup 2019", vertelt hij op de clubsite. "Op sportief vlak is het belangrijk dat wij ons meten met internationale teams. Door deel te nemen aan dit toernooi creëren we een ideale voorbereiding op de tweede seizoenshelft", vervolgt Van der Sar enthousiast. 

"De keuze voor de Florida Cup past daarnaast goed in onze internationale strategie, aangezien de Verenigde Staten een markt is waar we willen groeien", legt hij uit. "We spelen onze eerste wedstrijd tegen een Braziliaanse topclub en dit duel is primetime te zien in zowel Noord- als Zuid-Amerika. Hiermee bedienen we miljoenen Ajax-fans. We gaan ervoor zorgen dat het een spektakel wordt.''

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jun 2018 om 14:36
    Zijn slechts wedstrijden als voorbereiding. De manier waar op je je met de internationale top moet meten is door Champions League te gaan spelen en de groepsfase proberen te overleven!
Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›