Cassierra kijkt uit naar Colombia: ''Ze kunnen de halve finales halen''

0
Cassierra kijkt uit naar Colombia: ''Ze kunnen de halve finales halen''

Colombia neemt het dinsdagmiddag op tegen Japan en Mateo Cassierra gaat de verrichtingen van zijn vaderland op de voet volgen. De aanvaller van Ajax beseft dat voormalig Ajacied Davinson Sanchez inmiddels één van de sterkhouders is. 

"Davinson is een geweldige speler", vertelt hij op de website van de NOS. "Hij verdient het om nu al een WK te spelen en ik ga ervan genieten. De eerste wedstrijd ga ik met vrienden in Colombia kijken", aldus Cassierra, die hoge verwachtingen heeft van Colombia. 

"Vier jaar geleden hebben ze de kwartfinales bereikt", blikt hij terug. "Nu kan Colombia de halve finales halen of dicht bij de titel komen", besluit Cassierra, die bijval krijgt van Daniel Cruz. De voormalig Ajacied is eveneens lyrisch over de ontwikkeling van Davinson Sanchez.  

"Het gaat hier vooral over James en Falcao, je ziet nog niet heel veel kinderen met de naam van Sánchez op hun voetbalshirts lopen", reageert hij. "Maar dat zou zomaar kunnen veranderen, want de kenners zien al wel hoe belangrijk hij is voor de nationale ploeg. Vooral vanwege zijn snelheid en uitstraling. Hij is een echte killer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›