Homepage » Hoofdnieuws » Lartey Sanniez heeft nieuwe club te pakken: ''Ik ben trots en blij''

Lartey Sanniez heeft nieuwe club te pakken: ''Ik ben trots en blij''

( 0 reacties)
Lartey Sanniez heeft nieuwe club te pakken: ''Ik ben trots en blij''

Terry Lartey Sanniez heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij NEC, zo laat de club uit Nijmegen weten via de officiële kanalen. De 21-jarige verdediger, die vanwege een aflopend contract transfervrij kon vertrekken bij Ajax, is blij met zijn nieuwe uitdaging.  

“Ik heb, nadat mijn contract afliep bij Ajax, bewust de tijd genomen om alles heel goed op een rijtje te zetten, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken over de beste vervolgstap voor mijn carrière", vertelt Lartey Sanniez op de website van zijn nieuwe werkgever.

“N.E.C. legde direct na de competitie al contact en bleef ook steeds contact houden", vervolgt hij. "Ik heb zowel met de trainer als met de technisch directeur uitgebreid gesproken over mijn toekomst en de toekomst van de club en mijn ambities sluiten perfect aan bij die van N.E.C. Ik ben trots en blij hier te zijn en kijk er naar uit om de komende seizoenen alles te geven voor de club", besluit Lartey Sanniez.

Remco Oversier, technisch directeur van NEC, is blij met de kersverse aanwinst. “We zijn lange tijd bezig geweest met de komst van Terry, zijn komst was voor ons één van de prioriteiten van deze transferwindow", vertelt de bestuurder, die ook Tom Overtoom al wist te strikken.

"Terry is een échte winnaar die met zijn killermentaliteit en fysieke kracht perfect past bij wat wij hier bij N.E.C. willen zien. Daarnaast kan hij zowel op beide backposities als rechts centraal achterin uitstekend uit de voeten, waardoor we met zijn komst ook kunnen tactisch kunnen variëren in ons verdedigingsspel.”

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!