Homepage » Hoofdnieuws » El Ghazi: ''Dan krijg ik dat maandenlang te horen van mijn ploeggenoten''

El Ghazi: ''Dan krijg ik dat maandenlang te horen van mijn ploeggenoten''

( 0 reacties)
El Ghazi: ''Dan krijg ik dat maandenlang te horen van mijn ploeggenoten''

Frankrijk neemt het dinsdagavond in de halve finale van het WK op tegen België en Anwar El Ghazi staat sinds januari 2017 onder contract bij het Franse Lille OSC. De voormalig Ajacied bekeek de kwartfinale van de Fransen, samen met zijn ploeggenoten, in een café. 

“En ik kan zeggen: het WK leeft hier. Overal Franse vlaggen", vertelt hij in de Telegraaf. "De halve finale kijk ik lekker thuis. We zitten met Lille middenin de voorbereiding en die is zwaar. Dus plof ik vanavond op het bankie", aldus El Ghazi, die benieuwd is of Frankrijk wereldkampioen gaat worden. Dan krijg ik dat maandenlang te horen van mijn ploeggenoten. Maar dat maakt me niet zoveel uit. Ik ben het al gewend.”

“Frankrijk is niet alleen een heel groot land, maar ook nog eens met ontzettend veel talent”, vervolgt de aanvaller. “Dat de Franse coach spelers als Karim Benzema van Real Madrid en Alexandre Lacazette van Arsenal heeft thuisgelaten, zegt wat dat betreft alles. Ik zag laatst een lijstje thuisblijvers en denk dat het reserveteam het óók tot de halve finales had kunnen schoppen", besluit El Ghazi over Frankrijk-B. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!