''Ajax gaat nu dus gewoon hun financiële overwicht verzilveren''

0
''Ajax gaat nu dus gewoon hun financiële overwicht verzilveren''

Taco van den Velde en Martijn Krabbendam kijkt uit naar het nieuwe voetbalseizoen. De verslaggevers van Voetbal International beseffen dat Ajax in de zomer diep in de buidel heeft getast en volgens Van den Velde moet de club uit Amsterdam dan ook de titel gaan pakken. 

"Ze zijn vier jaar geen kampioen geworden, dan begint het te wringen", legt hij uit bij VI Radio. "Je merkt dat de directie nerveus wordt. Iedereen zegt: “Deze club heeft zo’n financieel overwicht, waarom wordt dat niet vertaald naar het veld?” Nu zie je ineens dat de trainer spelers uit de Premier League krijgt. Ze gaan nu dus gewoon hun financiële overwicht verzilveren", constateert Van den Velde.

Krabbendam beseft dat Erik ten Hag er nog wel een 'team' van moet maken. "Het zijn natuurlijk allemaal goede voetballers bij elkaar, maar het moet wel een elftal worden", beseft hij. "Dat betekent dus ook dat er spelers teleurgesteld gaan worden in allerlei opzichten. Je gaat ze op de bank zetten en je krijgt onvrede. Als de resultaten dan tegenvallen, dan heb je problemen. Ajax zal moeten presteren. Zodra dat uitblijft, krijg je het gemor en gezeik en kan het weleens een lastig verhaal gaan worden." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›