Schöne teleurgesteld: ''Heel matig natuurlijk, zeg maar slecht''

0
Schöne teleurgesteld: ''Heel matig natuurlijk, zeg maar slecht''

Ajax speelde dinsdagavond in België met 2-2 gelijk tegen Standard Luik, maar de bezoekers uit Amsterdam gaven een 0-2 voorsprong uit handen. Lasse Schöne was na afloop dan ook zwaar teleurgesteld. 

"Op zich is 2-2 niet slecht, maar als je eerst met 0-2 voorstaat, dan voelt dit toch als een verlies", blikt hij terug in gesprek met Ajax Life. "Het voelt echt niet lekker als je een penalty en de gelijkmaker in de laatste minuut om je oren krijgt", aldus Schöne, die 'verklapt' hoe de stemming in de kleedkamer was. 

“Heel matig natuurlijk, zeg maar slecht", legt de Deense routinier uit. "Het voelt echt als een verlies, want je geeft een 0-2-voorsprong uit handen, waarmee je een hele grote kans maakt om de volgende voorronde te halen. Die goede kans hebben we natuurlijk nog steeds, maar we hebben het onszelf wel een stuk moeilijker gemaakt", beseft Schöne. 

"We moeten het nu gewoon goedmaken in Amsterdam en dat gaan we ook doen", vervolgt hij. "Daar heb ik het volste vertrouwen in. Zeker voor eigen publiek. Maar goed, dan moeten we het wel op een andere manier doen dan in de tweede helft, dat is natuurlijk ook duidelijk. We moeten het in eigen stadion afmaken volgende week", besluit Schöne. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›