De Jong: ''Er is een grote kans dat ik dit seizoen bij Ajax blijf''

0
De Jong: ''Er is een grote kans dat ik dit seizoen bij Ajax blijf''

Frenkie de Jong wordt al maanden in verband gebracht met een overgang naar FC Barcelona. De talentvolle middenvelder, die ook als 'vrije' verdediger uit de voeten kan, verwacht echter dat hij gewoon bij de club uit Amsterdam blijft. 

"Dat er interesse is, is inmiddels wel bekend, maar ik ben nog altijd speler van Ajax", begint hij. Verder kan ik er nu niet veel over zeggen. De focus ligt op Ajax: het bereiken van de Champions League en de start van het seizoen in de Eredivisie. Zeker weet je het nooit, maar er is een grote kans dat ik dit seizoen bij Ajax blijf. Ik wil heel graag met Ajax de Champions League in", aldus De Jong. 

"Het is al een tijd geleden dat Ajax in de groepsfase speelde", vervolgt hij. "Er is nog een lastige weg te gaan. Volgende week moeten we het afmaken tegen Standard en als we doorkomen volgen nog twee wedstrijden. Dan moeten we het weer laten zien. De verwachtingen zijn misschien nog hoger dan voorgaande jaren, nu ook met de komst van Dusan Tadic en Daley Blind", beseft De Jong. 

"Maar druk is er altijd bij een grote club als Ajax", legt hij uit op de website van ELF Voetbal. "Het voelt wel heel lekker om met gasten als Dusan en Daley het veld op te gaan, ook vanavond. Zij hebben veel ervaring en geven de rest van het team meer vertrouwen. We hebben een hele sterke, uitgebalanceerde selectie waarmee we zeker mooie dingen kunnen bereiken", besluit De Jong vastberaden. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›