Homepage » Hoofdnieuws » ''Ik denk dat Ajax stiekem hoopt dat Ziyech nog weggaat''

''Ik denk dat Ajax stiekem hoopt dat Ziyech nog weggaat''

( 0 reacties)
''Ik denk dat Ajax stiekem hoopt dat Ziyech nog weggaat''

De Eredivisie gaat vrijdag (eindelijk) weer beginnen en Arnold Bruggink kijkt uit naar het nieuwe voetbalseizoen. De voormalig profvoetballer is echter wel benieuwd of Hakim Ziyech na 31 augustus nog in Nederland voetbalt. 

"Ik denk dat Ajax stiekem hoopt dat hij nog weggaat", vertelt hij op de website van FOX Sports. "Anders krijgen ze te veel mannetjes in de kleedkamer. Je moet niet te veel haantjes in een spelersgroep hebben, want dat gaat energie kosten die beter voor andere dingen gebruikt kan worden", aldus Bruggink. 

"Tadic en hij zijn natuurlijk twee bepalende voetballers, die veel voor het zeggen willen hebben, op en naast het veld", vervolgt hij. "Je ziet nu al dat gedoe over het rugnummer tien. Een transfer van Ziyech zal sommige situaties voorkomen. Denk alleen maar aan vrije trappen die genomen moeten worden. Zoiets gaat uiteindelijk niet werken", voorspelt Bruggink. 

"Ik denk dat ze het in Eindhoven prima vinden, dat Daley Blind al gezegd heeft dat hij het kampioenschap graag op het Museumplein zou willen vieren", legt hij uit. "PSV houdt er sowieso wel van als Ajax voor het seizoen al zo bezig is. Onder meer door zulke spelers te halen, bedoel ik. Alle druk ligt nu in Amsterdam, PSV is de underdog", besluit Bruggink. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›