Groenendijk: ''Als je met deze selectie geen kampioen wordt...''

( 0 reacties)
Groenendijk: ''Als je met deze selectie geen kampioen wordt...''

De Eredivisie gaat vrijdagavond eindelijk weer beginnen en in Voetbal International blikken alle trainers vooruit naar komend seizoen. De meeste oefenmeester verwachten dat de titel dit seizoen naar Ajax gaat, zo ook De Graafschap-trainer Henk de Jong.

"Ik ben heel benieuwd naar Mark van Bommel en zijn speelwijze met PSV", zegt De Jong in Voetbal International. "Het zal een spannende strijd worden, maar ik denk dat dit het Ajax-jaar wordt. Zij gaan aan het langste eind trekken, ook vanwege de financiële mogelijkheden die ze hebben."

Ook Alfons Groenendijk vindt dat Ajax de titel moet pakken op basis van deze selectie. "Als er niets meer verandert in die selectie, dan zeg ik volmondig Ajax", reageert de trainer van ADO Den Haag. "Daar kan ik heel kort over zijn. Als je met deze selectie geen kampioen wordt, dan word je het de komende 25 jaar niet meer."

AZ-trainer John van den Brom is niet zo zeker. "Het zal opnieuw tussen Ajax en PSV gaan. Ajax heeft een paar goede versterkingen binnen. Daartegenover staat dat PSV kan voortborduren op het succes van vorig seizoen: ik kijk altijd met speciale interesse naar de as van een ploeg en die is bij PSV intact gebleven. Dat wordt een boeiende strijd", aldus Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!