Eiting verklapt: ''Hij is altijd aan het woord, lokt reacties uit''

( 0 reacties)
Eiting verklapt: ''Hij is altijd aan het woord, lokt reacties uit''

Carel Eiting is blij dat Ajax er afgelopen zomer in geslaagd is om Dusan Tadic weer naar Nederland te halen. De talentvolle middenvelder toont zich erg enthousiast over de inbreng van de creatieve linkspoot. 

“Ik had de nodige positieve dingen over hem gehoord”, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal. “Ik dacht: eerst zien, dan geloven. Binnen een maand ben ik heel erg onder de indruk geraakt van wat hij hier brengt. Zoals hij voetbalt, zijn rol in de kleedkamer, petje af", aldus Eiting.

"Neem de nabesprekingen: hij is altijd aan het woord, lokt reacties uit", verklapt hij. "Daardoor gaan anderen praten. Dat doet hij bewust, Dusan weet van ons meer een team te maken", vervolgt Eiting, die weet dat Tadic ook veel aan krachttraining doet. 

“Als je Dusan niet kunt vinden, dan weet je dat hij in de gym is", legt hij uit. "Hij is bezig met de wedstrijd, hij is bezig met ons spel en hij is bezig met zichzelf. Hij is een fantastisch voorbeeld en neemt daarin iedereen mee. We mogen blij zijn dat we zo’n persoonlijkheid in de groep hebben", besluit Eiting. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›