Onvrede binnen staf over Ten Hag: ''Het is niet zo florissant''

( 0 reacties)
Onvrede binnen staf over Ten Hag: ''Het is niet zo florissant''

Coach Erik ten Hag staat er niet heel positief op binnen zijn club, zo meldde Valentijn Driessen van De Telegraaf tijdens zijn bezoek aan Veronica Inside maandagavond.

Het is iets dat al langer speelt, meent Driessen. "Soms hoor je dingen, maar daar wacht je nog even mee voordat je het brengt. Dat komt nog wel. Of er nog een rekening met Ten Hag openstaat? Nee, zeker niet. Maar het is niet zo florissant als iedereen ineens denkt omdat ze nu drie wedstrijden hebben gewonnen."

De tukker zou niet lekker liggen bij zijn collega's in de technische staf. "Iemand als Richard Witschge (in januari door Ten Hag als assistent aan de Ajax-staf toegevoegd, red.) communiceert nauwelijks met hem. En de rest ook nauwelijks. Er is best wel wat aan de hand, maar dat wordt verdoezeld door de resultaten."

Naast Witschge zouden ook Alfred Schreuder en Aron Winter zich na de 0-4 zege op Vitesse gestoord hebben aan de houding van de hoofdcoach. "Dan horen ze ineens: tactische omzettingen, dit en dat. Maar die kwamen helemaal niet van Ten Hag zelf, dat komt uit de staf."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›