''Een overwinning op AEK Athene is cruciaal als je door wil gaan''

( 0 reacties)
''Een overwinning op AEK Athene is cruciaal als je door wil gaan''

Ajax neemt het woensdagavond in de strijd om de Champions League op tegen AEK Athene en Michel Kreek stond in het verleden bij beide clubs onder contract. Zijn periode bij de Griekse club omschrijft hij als hectisch. 

"Problemen met supporters, onze thuisduels steeds in verschillende stadions, financiële zaken", legt hij uit op de website van de club uit Amsterdam. "Maar ik bewaar ook zeker goede herinneringen aan mijn tijd daar. De Champions league-wedstrijden tegen Real Madrid, Roma, Monaco, de derby van Athene, mijn jongste zoon is er geboren: dat zijn de mooie dingen", beseft Kreek.

"Ik volg AEK tegenwoordig niet op de voet, al ken ik wel technisch directeur Niko Lyberopoulos: dat was een ploeggenoot van me", blikt hij terug. "Het is knap dat AEK, nadat ze zover waren afgezakt, nu weer op Champions League-niveau speelt. Maar ik verwacht en hoop op een zege voor Ajax. Mijn 2 jaar in Griekenland wegen zeker niet op tegen mijn tijd als Ajacied. Het ziet er goed uit, hopelijk kan Ajax het weer laten zien op het allerhoogste niveau. Een overwinning op AEK is cruciaal als je door wil gaan.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›