De Jong waarschuwt PSV: ''Dat gaat moeilijk worden tegen Ajax''

( 0 reacties)
De Jong waarschuwt PSV: ''Dat gaat moeilijk worden tegen Ajax''

PSV leeft met vertrouwen toe naar de komende ontmoeting met Ajax. De Eindhovenaren gingen dinsdag weliswaar met 4-0 onderuit bij FC Barcelona, maar dat heeft het vertrouwen van de koploper niet aangetast.

"De sfeer is prima. Iedereen kan het denk ik snel weer van zich afzetten", zegt aanvoerder Luuk de Jong in gesprek met FOX Sports. "Natuurlijk baal je als je verliest, maar we focussen ons op de volgende wedstrijd", legt de centrumspits uit. 

De Jong kijkt uit naar de topper tegen Ajax. "Het wordt natuurlijk een heel andere wedstrijd zondag", blikt hij vooruit. "We willen wat meer ons eigen spel spelen, meer aanvallend domineren. Dat gaat moeilijk worden tegen Ajax, want het is gewoon een heel goede ploeg. Het wordt interessant", beseft De Jong. 

Vorig seizoen won PSV met maar liefst 3-0 van Ajax. De Eindhovenaren kroonden zich daardoor tot kampioen. "Dat was natuurlijk een geweldige wedstrijd. We voelden ons zo sterk. Dat gevoel moeten we ook meenemen naar deze wedstrijd", besluit De Jong optimistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›