''Natuurlijk heeft Ajax veel meer te bieden dan Feyenoord''

( 0 reacties)
''Natuurlijk heeft Ajax veel meer te bieden dan Feyenoord''

Feyenoord verspeelde afgelopen weekend dure punten op bezoek bij Willem II en Emile Schelvis luidt de noodklok bij de club uit Rotterdam. De commentator en analyticus stoort zich aan de mentaliteit in de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. 

"We blikken nu al drie weken van tevoren vooruit op De Klassieker", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Dat zegt iets over poep in de broek die zou moeten opwellen als het woord Ajax valt, maar ik ben daar zo ongelooflijk klaar mee", vervolgt Schelvis teleurgesteld. 

"AZ en AEK Athene lieten zich naar de slachtbank leiden, maar waarom zou je kansloos zijn als je de bezetenheid toont van Heracles Almelo? Ik snap dat voor geen meter", legt hij uit. "Je moet er wel in geloven. Vooral de koppen moeten omhoog en de schouders moeten recht. Dat is een heel groot punt."

"Die gaan bij Feyenoord zo snel omlaag, terwijl de jeugdspelers in Amsterdam dat al meekrijgen op het moment dat ze het eerste elftal binnenkomen", weet Schelvis. "Dát zou een leuk aandachtspuntje voor de Feyenoord-opleiding zijn. Natuurlijk heeft Ajax veel meer te bieden dan Feyenoord, maar dat wil niet zeggen dat je kansloos bent", besluit hij vastberaden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›