Spaanse media bevestigen: 'De Ligt heeft beslissing genomen'

( 0 reacties)
Spaanse media bevestigen: 'De Ligt heeft beslissing genomen'

Matthijs de Ligt stond afgelopen zomer in nadrukkelijke belangstelling van meerdere Europese grootmachten, maar bleef minimaal één seizoen behouden voor Ajax. In de zomer van 2019 lijken de Amsterdammers echter rekening te houden met een vertrek van de aanvoerder.

FC Barcelona liet eerder weten concreet geïnteresseerd te zijn in de aanvoerder van de Amsterdammers. De Catalanen zijn niet tevreden over de huidige achterhoede, zeker niet nu Gerard Piqué steeds kwetsbaarder oogt. Men zou héél ver willen gaan om de Amsterdammers te overtuigen om mee te werken. Eerder vandaag kwamen al berichten dat ze bereidt waren 130 miljoen euro te willen betalen voor Frenkie de Jong en De Ligt.

El Mundo Deportivo weet te melden dat De Ligt al een beslissing heeft genomen. Hij zou de voorkeur hebben om voor FC Barcelona te willen spelen. Hij houdt van de stad Barcelona, terwijl ook de speelwijze hem uitstekend bevalt. De Ligt geldt inmiddels als topkandidaat bij FC Barcelona. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou op de achtergrond al invloed uitoefenen om deze toptransfer mogelijk te maken. Zijn naam is ook gelinkt aan Real Madrid, maar de Ajacied lijkt meer heil te zien in een overstap naar Catalonië.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›