Homepage » Hoofdnieuws » Van de Beek looft Nouri: ''Dat had niemand en ga ik nooit meer vergeten aan hem''

Van de Beek looft Nouri: ''Dat had niemand en ga ik nooit meer vergeten aan hem''

( 0 reacties)
Van de Beek looft Nouri: ''Dat had niemand en ga ik nooit meer vergeten aan hem''

Donny van de Beek was woensdag aanwezig bij de boekpresentatie van Nouri, de belofte. De middenvelder van Ajax vertelde vol lof over de familie van zijn boezemvriend Abdelhak Nouri.

"Ik spreek zijn broer nog elke dag", vertelt Van de Beek tegenover AT5. "Hij is ook een goede vriend van mij. Als je ziet hoe sterk de familie is, heb ik daar echt diep respect voor. Ongelooflijk hoe die mensen dat oppakken eigenlijk. Ik denk dat het echt een voorbeeld is voor iedereen."

Van de Beek heeft ook dingen geleerd van de familie Nouri. "Om altijd positief te blijven, altijd te blijven knokken en nooit op te geven, dat heb ik wel geleerd van hen. Het zijn ook gewoon bijzondere, lieve en open mensen", aldus de middenvelder van Ajax.

Tegenover FOX Sports gaat Van de Beek dieper in op zijn band met Nouri. "Sowieso hadden we in het veld natuurlijk een goede klik", geeft Van de Beek aan. "We hebben ook heel veel gesprekken gevoerd. Ik heb veel met hem op de kamer gelegen, waar hij altijd prachtige verhalen vertelde. Hij had als speler en persoon iets speciaals, wat niemand had. Dat ga ik nooit meer vergeten aan hem."

Van de Beek kon veel lachen met Nouri. "Op de goede manier was hij altijd wel leuk, altijd wel een dolletje. Dan probeerde hij weer wat geks, dus dat deed hij ook wel. Ik heb zoveel dingen met hem meegemaakt. Eigenlijk kunnen wij ook wel een boek over hem schrijven", meent Van de Beek, die Nouri af en toe bezoekt. "Het blijft moeilijk om dat te zien, maar het geeft ook wel weer een goed gevoel als je met hem bent."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!