Homepage » Hoofdnieuws » Spits droomt hardop: ''Vlak voor tijd de 2-1 maken tegen Feyenoord''

Spits droomt hardop: ''Vlak voor tijd de 2-1 maken tegen Feyenoord''

( 0 reacties)
Spits droomt hardop: ''Vlak voor tijd de 2-1 maken tegen Feyenoord''

Kaj Sierhuis mocht dit seizoen van Erik ten Hag zijn debuut maken in Ajax 1, maar kon daarna niet op veel minuten rekenen. Mede door de terugkeer van Kasper Dolberg. De jeugdige spits hoopt snel zijn eerste goal in Ajax 1 te maken.

"Recht voor de F-side. Dat zijn de dromen van een Ajax-spits", geeft Sierhuis toe, die ook zegt te dromen over die eerste goal. "Dan denk ik dat ik het winnende doelpunt maak voor Ajax 1. Er kan gewoon bijna geen mooier gevoel zijn dan dat."

Het mooiste moment voor de spits is scoren tegen aartsrivaal Feyenoord. "Dat het 1-1 staat. Dat ik er dan in kom en vlak voor tijd de 2-1 maak. En dat het publiek dan gek wordt. Ik kan me bijna niet voorstellen hoe dat voelt", droomt Sierhuis hardop in de oktoberuitgave van My Arena. De droom van Sierhuis, komt mede door zijn opvoeding. "Het is onderdeel van mijn opvoeding. Mijn ouders hebben al heel lang twee seizoenkaarten. Toen ik vier was, ging ik al voor het eerst mee."

"Ik moet nu proberen de definitieve stap naar Ajax 1 te maken. Vaker invallen en langzaam uitgroeien tot basisspeler", aldus Sierhuis, die ook al zijn debuut maakte in de Champions League tegen Sturm Graz. De aanvaller, die zijn contract afgelopen september verlengde, ligt nog tot medio 2021 vast in Amsterdam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›