Homepage » Hoofdnieuws » ''Op basis van de specifieke kwaliteiten had ik het idee dat Ajax het meest compleet was''

''Op basis van de specifieke kwaliteiten had ik het idee dat Ajax het meest compleet was''

( 0 reacties)
''Op basis van de specifieke kwaliteiten had ik het idee dat Ajax het meest compleet was''

Dick Lukkien verwachtte voorafgaand aan het treffen met Ajax dat zij 'veruit de beste ploeg van de Eredivisie' waren, maar die voorspelling heeft de oefenmeester van FC Emmen bijgesteld. Komend weekend speelt FC Emmen tegen PSV.

"PSV en Ajax steken op dit moment met kop en schouders boven de rest uit én van die twee clubs is PSV de beste. Heel simpel. Dat bewijst de stand", begint Lukkien in gesprek met FC Emmen Rood Wit TV.

"Aan het begin van het seizoen maak je een inschatting en op basis van de specifieke kwaliteiten die Ajax heeft had ik het idee dat die club het meest compleet zou zijn. Maar PSV maakt op mij een hele goede indruk. Het is een elftal met veel specifieke kwaliteiten, de spelers weten van elkaar wat ze doen en er wordt duidelijk volgens een visie gewerkt en dat zie je terug in de resultaten."  

"PSV is niet voor niets al 2 jaar thuis ongeslagen en staan niet zomaar na 8 duels al op 30 goals", zegt de oefenmeester, die met de Drenten op de 14e plek staan. FC Emmen heeft uit de eerste acht wedstrijden zeven punten behaald.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›