Homepage » Hoofdnieuws » Blind waakt voor onderschatting: ''Dat gaat ons niet meer gebeuren''

Blind waakt voor onderschatting: ''Dat gaat ons niet meer gebeuren''

( 0 reacties)
Blind waakt voor onderschatting: ''Dat gaat ons niet meer gebeuren''

Ajax speelt vanavond tegen Benfica en doet bij winst in de Johan Cruijff ArenA uitstekende zaken met oog op overwintering in de Champions League. Van onderschatting mag tegen de Portugese opponent echter absoluut geen sprake zijn.

"We moeten proberen geen enkele tegenstander te onderschatten. Vaak zijn we zelf onze grootste tegenstander. We hebben in de eerste thuiswedstrijd dure punten verloren en dat mag ons niet meer gebeuren", vertelt Daley Blind in gesprek met De Telegraaf.

"Ik denk dat we hebben geleerd van Heracles, dat we er nu voor kiezen om later pas spelers te sparen. De laatste wedstrijden begonnen we sterk, vlogen we er gelijk bovenop. We weten ook dat we in de achtervolging zijn, kunnen in de Eredivisie geen punten meer laten liggen", aldus de routinier.

Blind is tevreden over het duel op bezoek bij SC Heerenveen dit weekend (0-4). "We wilden het nieuwe blok, tot de interlands in november, goed beginnen. En de wedstrijd tegen Heerenveen verliep wat dat betreft ideaal. Het was een goede, dikverdiende overwinning, die ons vertrouwen geeft voor Benfica", besluit de linkspoot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›