Homepage » Hoofdnieuws » Drie manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax tegen Benfica

Drie manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax tegen Benfica

( 0 reacties)
Drie manieren om FLINK geld te verdienen met Ajax tegen Benfica

Ajax speelt vanavond de derde groepswedstrijd in de Champions League. De club uit Amsterdam neemt het in de Johan Cruijff Arena op tegen Benfica en via NetBet Sport valt er VEEL geld te verdienen met Ajax in de Champions League.

AjaxFanatics zet drie interessante manieren op een rij om flink wat geld te pakken vanavond! 

Ajax wint met 2-0 van Benfica
Ajax wist dit seizoen de Europese thuiswedstrijden tegen Standard Luik (3-0), Sturm Graz (2-0) en AEK Athene (3-0) winnend af te sluiten: een uitstekende serie. Denk jij dat Ajax opnieuw wint? Een exacte uitslag van 2-0 levert maar liefst tien keer (!) je inleg op. Een 3-1 overwinning (15.50) of zelfs 3-0 overwinning is (16:50) is overigens nóg aantrekkelijker! 

Van de Beek scoort 
Volgens het Algemeen Dagblad begint Donny van de Beek 'gewoon' in de basis bij Ajax. Denk jij dat de aanvallende middenvelder gaat scoren? Zet een tientje in en pak maar liefst honderd euro! Een doelpunt van Hakim Ziyech of Dusan Tadic levert je maar liefst 7,5 (!) keer je inleg op. 

Eerste doelpunt
Bij Ajax hebben spelers als Lasse Schöne, Hakim Ziyech en Dusan Tadic natuurlijk een geweldige traptechniek en dat is erg gevaarlijk met standaardsituaties. Denk jij dat het eerste doelpunt wordt gemaakt door een directe vrije trap? Dan krijg je maar liefst 18 keer (!) je inleg terug.   

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›