Homepage » Hoofdnieuws » Pak 21 (!) keer je inzet bij Champions League-duel tussen Benfica en Ajax

Pak 21 (!) keer je inzet bij Champions League-duel tussen Benfica en Ajax

( 0 reacties)
Pak 21 (!) keer je inzet bij Champions League-duel tussen Benfica en Ajax

Ajax speelt vanavond de vierde groepswedstrijd in de Champions League. De club uit Amsterdam neemt het in Lissabon op tegen Benfica en via NetBet Sport valt er VEEL geld te verdienen met Ajax in de Champions League.

AjaxFanatics zet drie interessante manieren op een rij om flink wat geld te pakken vanavond! 

Stelt Ajax de volgende ronde van de Champions League zeker?
Bij een overwinning in Lissabon plaatst Ajax zich voor de knock-outfase van de Champions League. Een zege van de Amsterdammers levert je veel geld op! Bij een overwinning van Ajax krijg je namelijk 2,85 keer je inzet!

Rijk worden met Noussair Mazraoui
Ajax won de heenwedstrijd in Amsterdam met 1-0 door een late treffer van Noussair Mazraoui. Gaat de rechtsback opnieuw het eerste doelpunt maken? Zet 50 euro in en krijg maar liefst 1.050 euro terug! Ook als Mazraoui het laatste doelpunt maakt krijg je 21 keer je inzet! Een treffer van de rechtsback kan je sowieso 8 keer je inzet opleveren.

Zijn Ziyech en Neres af te stoppen?
Ajax treedt waarschijnlijk met de 'Bayern-variant' aan tegen Benfica. Dat betekent dat de aanval wordt gevormd door Hakim Ziyech, Dusan Tadic en David Neres. Er zijn opnieuw veel gevaar van de vleugels komen. Hebben de Benfica-backs André Almeida en Grimaldo veel overtredingen nodig? Een gele kaart voor Grimaldo levert je 3,25 keer je inzet op. Krijgt Almeida geel? Dan pak je 187,50 euro als je 50 euro inzet!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!