Homepage » Hoofdnieuws » ''Zou de echte top genoegen nemen met zoals Ziyech speelde?''

''Zou de echte top genoegen nemen met zoals Ziyech speelde?''

( 0 reacties)
''Zou de echte top genoegen nemen met zoals Ziyech speelde?''

Ajax speelde woensdagavond in de vierde groepswedstrijd van de Champions League met 1-1 gelijk tegen Benfica en Hakim Ziyech had met een geweldige assist een belangrijk aandeel bij de treffer van Dusan Tadic. 

Vincent Schildkamp vraagt zich af de Marokkaans international klaar is voor een grote club in een buitenlandse competitie. "Zou de échte top genoegen nemen met zoals hij speelde? Ook als je de andere wedstrijden in de Champions League als leidraad neemt", legt hij uit bij het FOX Sports-programma Voetbalpraat. "Zou een topclub het dan aandurven of niet? Bayern Munchen, Liverpool, United..."

"Het zou echt goed zijn voor Ziyech als hij ergens weer onderaan de pikorde begint", reageert Kees Kwakman. "Als hij dan drie keer de bal verliest, bij AS Roma bijvoorbeeld, dan denk ik dat De Rossi hem na drie keer even aan zijn oren trekt. Zo van: nu eventjes simpel spelen. Het is voor hem zo goed als hij opnieuw geprikkeld gaat worden en zich weer moet gaan bewijzen. Dan kan hij dat niveau makkelijk aan."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›