Homepage » Hoofdnieuws » ''Als ik zo'n Frenkie de Jong zie spelen, weet ik bijna niet wat ik zie''

''Als ik zo'n Frenkie de Jong zie spelen, weet ik bijna niet wat ik zie''

( 0 reacties)
''Als ik zo'n Frenkie de Jong zie spelen, weet ik bijna niet wat ik zie''

Erwin Koeman ziet de toekomst van Oranje met vertrouwen tegemoet. De huidige oefenmeester van Fenerbahce, die na het vertrek van Phillip Cocu eindverantwoordelijk is bij de Turkse topclub, ziet dat er veel talent rondloopt in Nederland. 

"Talenten zijn er altijd geweest, worden altijd weer geboren, komen altijd boven drijven, alleen heb je het niet voor het zeggen wanneer dat is", legt hij uit. "We hebben in Nederland even een probleem gehad in de leeftijdscategorie 25 tot dertig jaar. Sneijder, Robben en Van Persie gingen naar het einde van hun carrière, opvolgers stonden nog niet meteen klaar. Een vacuüm", aldus Koeman.

"Maar als je nu kijkt. Er komt zo veel talent aan, de lijst met potentiele internationals voor de toekomst is ongelooflijk", vervolgt hij in gesprek met Voetbal International. "Als ik zo’n Frenkie de Jong zie spelen, weet ik bijna niet wat ik zie. Zo apart, die stijl, maar het is fris, zoals de hele ploeg dat uitstraalt. Ik zie het begin van iets moois", besluit Koeman enthousiast. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!