Homepage » Hoofdnieuws » Onana schuldbewust: ''Door mij zijn we nu nog niet door''

Onana schuldbewust: ''Door mij zijn we nu nog niet door''

( 0 reacties)
Onana schuldbewust: ''Door mij zijn we nu nog niet door''

André Onana was woensdagavond in het gelijkspel met Benfica de absolute hoofdrolspeler aan de kant van de Amsterdammers. Ondanks zijn blunder herpakte hij zich goed in de laatste minuten, wat voor gefluit zorgde van de Portugezen.

"I don't give a shit", zei de goalie na afloop lachend tegen Ajax TV. Onana geeft toe dat hij met een dubbel gevoel staat na afloop van het gelijkspel. "We hebben niet verloren, het was een moeilijke wedstrijd. Ik ben wel blij, maar het is natuurlijk wel zo dat ik een grote fout heb gemaakt."

Onana is kritisch op zich zelf en legt de schuld natuurlijk bij zichzelf. "Ik ben een jonge keeper, daar hoort bij dat je fouten maakt, maar niemand is blij als het gebeurt. Ik zeker niet. Deze wedstrijd was belangrijk om te winnen, maar door mij zijn we nu nog niet door naar de volgende ronde."

"Ik maakte eerst een dribbel, dat was de eerste fout. Bij de ingooi maakte ik ook een foute keuze. Dat is voetbal. Het is het leven van een keeper", blikt de international van Kameroen terug op zijn blunder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!