Nihom beseft: ''Het hoort niet bij Ajax dat je drie keer verliest''

( 0 reacties)
Nihom beseft: ''Het hoort niet bij Ajax dat je drie keer verliest''

Ajax Vrouwen wist maandagavond na drie nederlagen te winnen van ADO Den Haag. Op Sportpark De Toekomst werd het 1-0 door een doelpunt van Kika van Es. Na afloop stond trainer Benno Nihom voor de camera van Ajax TV.

"Een goede overwinning en daar zijn we heel blij mee. Ik heb zelf geen druk gevoeld, maar de buitenwereld creëert dat wel. Het hoort niet bij Ajax dat je drie keer verliest en dan moet je winnen. In dat opzicht lag er wel druk op, maar je moet het wel benaderen als een normale wedstrijd. Ik denk dat wij terecht gewonnen hebben", vertelt de oefenmeester.

"Ik heb gezegd dat ik super trots op ze ben. Nu gaan we door. Ik wist een ding en dat is dat het niet ligt aan dat we geen team zijn, het ligt er niet aan dat we niet met elkaar hard willen werken."

"Ik vind het klasse dat ze dat tonen op het moment dat we scoren, maar vooral op het moment dat we winnen. Het vertrouwen is er nog steeds en dat wist ik, alleen dat wist misschien niet iedereen en dan is wel heel lekker als dat nu zo duidelijk is", aldus Nihom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!