Ten Hag maakt indruk: ''Ik vind hem een heel goede trainer''

( 0 reacties)
Ten Hag maakt indruk: ''Ik vind hem een heel goede trainer''

Ajax staat na veertien competitiewedstrijden op een tweede plek in de Eredivisie met slechts twee punten achterstand op koploper PSV en de club uit Amsterdam is ook na de winterstop actief in de Champions League. Daley Blind roemt de inbreng van trainer Erik ten Hag. 

"Ik vind hem een heel goede trainer, qua visie en in de omgang", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Vanaf het eerste moment merk ik dat er een gezonde en goede wisselwerking is, waarbij we op een open manier met elkaar communiceren", aldus Blind. 

"Als ik of wij iets vinden, of ergens een gedachte over hebben, kunnen we dat bij hem aankaarten", vervolgt hij. "En andersom weet hij ons ook mee te nemen in zijn plannen en zijn visie. Bij deze trainer zit overal een idee achter en hij kan dat goed overbrengen", constateert Blind. 

"Over vorig seizoen kan ik niet oordelen, daar was ik niet bij, maar sinds ik half juli bij Ajax kwam, merk ik een prima verstandhouding tussen de spelers en de trainer", vertelt hij. "Dat zie je ook terug op het veld, dat blijft toch de allerbeste graadmeter. De manier van opbouwen, van druk zetten, de eenheid die we vormen, dat is het succes van ons allemaal. Van de staf, de spelers, het klopt gewoon", besluit Blind. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›