Eiting hoopt op snel rentree: ''We gaan kijken wat de volgende stap is''

( 0 reacties)
Eiting hoopt op snel rentree: ''We gaan kijken wat de volgende stap is''

Carel Eiting maakte afgelopen vrijdag tegen FC Twente zijn rentree bij Jong Ajax. De jonge middenvelder was lange tijd niet beschikbaar door blessures aan zijn enkel en zijn knie. De middenvelder is blij met zijn terugkeer.

"Het is aan mij om zo goed en snel mogelijk terug te komen. Ik ben nog niet 100% fit", begint Eiting in gesprek met Ajax TV. "Het ging tegen FC Twente heel erg goed, maar ik had nog wel een klein beetje last. Daarom namen we ook geen risico. De komende weken gaan we kijken wat de volgende stap is. Het duurt namelijk best lang voordat je alles weer normaal kunt doen. Voorlopig gaat het boven verwachting, maar ik hoop snel pijnvrij te spelen."

Eiting mocht zijn rentree in de Grolsch Veste maken. "Het was heel leuk. Mooi stadion, ik ben er vorig jaar al twee keer geweest met Ajax 1. Ik ben twee keer niet ingevallen, maar heb wel uren langs de zijlijn warmgelopen. Dus ik kende het stadion al van binnen en buiten."

Eiting is niet alleen bezig met zijn carrière als profvoetballer. De Amsterdammer was afgelopen weekend ook bezig bij Ajax Onder 9. "De manier, hoe Ajax momenteel bezig is om de kleine talenten te ontwikkelen en helpen, spreekt mij enorm aan. Het is heel gaaf om zoveel talent bij elkaar te zien", zegt Eiting, die zichzelf echter nog niet als trainer ziet. "Ik ga nog niet op de trainingsstoel zitten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!