Mazraoui valt in de prijzen: ''Ik had het niet verwacht, want ik kan veel beter''

( 0 reacties)
Mazraoui valt in de prijzen: ''Ik had het niet verwacht, want ik kan veel beter''

Noussair Mazraoui is verkozen tot 'talent van de maand november'. De talentvolle Marokkaan had het naar eigen zeggen niet verwacht. De verdediger verwacht meer van zichzelf, maar weet dat hij op de goede weg is.

"Ik had het niet verwacht, want ik kan veel beter. Het is een mooie waardering en een teken dat ik op de goede weg ben. Het is een bevestiging. Ik denk dat ik vanaf het begin van het seizoen niet alleen maar verdedig. Ik probeer bij te dragen in de aanval. Maar de meeste vooruitgang zit wel verdedigend, dat is ook mijn hoofdtaak. Soms werd ik makkelijk uitgespeeld of stond ik verkeerd, maar ik heb daar stappen in gemaakt", begint Mazraoui in gesprek met FOX Sports.

Hoewel de jonge rechtsback veel indruk maakt in de basis bij Ajax, kan het zijn dat hij in januari zijn plek moet afstaan aan Joël Veltman. De rechtsback annex centrale verdediger keert terug van een zware knieblessure. Mazraoui is blij dat Veltman terugkeert, maar vreest de concurrentiestrijd niet. "Dat is alleen maar goed. Het houd je scherp. Ik kan op die manier niet lui worden. Ik word niet nerveus van concurrentie."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!