''Qua spel zou Robben bij Ajax passen, het zou niet eens zo gek zijn''

0
''Qua spel zou Robben bij Ajax passen, het zou niet eens zo gek zijn''

Arjen Robben heeft besloten bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij Bayern München. Daardoor komen er logischerwijs geruchten dat hij terug gaat keren bij PSV of FC Groningen, maar Sjoerd Mossou ziet de voormalig international wel naar Ajax gaan.

"Emotioneel gezien heeft Robben niet heel veel met PSV los van het feit dat hij er heeft gespeeld. Maar het is niet zo dat er een diepe band is, ook niet met Van Bommel", weet AD-journalist Moussou te melden in de Podcast van het Algemeen Dagblad. "Is Ajax uitgesloten? Stam ging ook naar Ajax, die had ook een PSV-verleden. Qua spel zou Robben bij Ajax passen. Het zou niet eens zo gek zijn."

Journalist Maarten Wijffels twijfelt over de keuze die Robben gaat maken, hij weet niet of Robben wel een echte missie in Nederland heeft. "Wat wil Robben sportief nog? Bij de terugkeer van Dirk Kuyt was er nog een onvervult verlangen. Huntelaar, was nog nooit kampioen geworden, die wil nog kampioen worden. Bij Robben is er geen los eindje. Er zijn geen verlangens die nog vervult moeten worden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›